Det å være rik og berømt er ikke nødvendigvis et hinder eller beskyttelse fra problemer i privatlivet. Når en ser på alle de ulike problemene som man hører om så er det litt betenkelig, og samtidig blir man ganske motløs da man ser at også disse millionærene har problemer som vanlige mennesker har. Man ville jo tro med alle pengene de har så har de ikke behov for å spille om å vinne mer penger, det virker jo bare grådig, men sånn er det nå en gang, at til og med de rikeste av oss har slike problemer.

Sangeren Macy Gray har jo innrømmet at hun har spilt bort hundretusenvis av dollar på gambling. Om du ikke vet hvem Macy Gray er, så er du hun med den hese stemmen. Nå er det sikkert sånn at hun har gamblet på steder som har gitt henne gode casino bonuser, men likevel. Det er vel ikke sånn at hun har stort behov for de pengene hun kunne eventuelt vunnet, så det er vel noe med adrenalinet som har fått henne til å spille. Thrillseeking som de sier på engelsk. Det er jo klart, når stjerner er på turne i flere uker eller måneder så blir det mange kvelder på hotell eller på buss og fly, så kanskje det er noe som blir gjort for å fylle nedtiden, da det sikkert kan bli ganske kjedelig i lengden.

Men det er ikke sikkert at verken hun eller noen av de andre stjernene er avhengige av gambling, men heller at de har så mye penger at de ikke bryr seg. Fotballspilleren Wayne Rooney brukte jo fem hundre tusen pund på en kveld i en spilløkt. Når man vet samtidig at hans lønn på den tiden var tre hundre tusen pund i uka så ser du fort at han hadde råd.